vksi1

DE BANKIER - Monnickendam:


Nieuwe Zijds Burgwal 34 

In het oude centrum van Monnickendam,  op loopafstand van de gezellige kern met diverse winkels, restaurants en cafés worden, worden op de begane grond van het voormalige Rabobank kantoor, in totaal 9 appartementen gerealiseerd. Hiervan mogen wij er 7 verkopen. De appartementen gelegen aan de charmante Nieuwe Zijds Burgwal verschillen in woonoppervlakte; van 39 m² tot 72 m². De indeling per appartement komt globaal overeen.

INDELING
entree, hal met meterkast, toiletruimte, woonkamer met opstelplaats voor de keuken, slaapkamer, badkamer en technische ruimte. Patio van ruim 6 m². Appartement 3 heeft, in plaats van een patio, een zij-tuin met een oppervlakte van ruim 22 m².

In de kelder worden bergingen gerealiseerd. Ideaal voor het opbergen van spullen die u niet direct nodig heeft. Omdat u een trap af moet om bij de berging te komen, is er een gezamenlijke fietsenberging voor appartement 3 t/m 7. De entree van de fietsenberging bevindt zich rechts naast appartement 3, aan de achterzijde van het gebouw, aan de Zuster Bloemstraat.
Ten behoeve van appartement 1 en 2 (èn appartement 8 en 9) is er eveneens een gezamenlijke fietsenberging aan de Nieuwe Zijds Burgwal, rechts naast appartement 2.

Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats aan de Zuster Bloemstraat. De parkeerplaatsen worden voorzien van een nummer in de bestrating.


Monnickendam is een relatief kleine stad met een karakteristieke oude kern. De smalle straatjes met daaraan huizen met prachtige gevarieerde gevels maken een charmante plaatje. De Speeltoren laat regelmatig prachtige melodieën horen.
Voor uw verse waren als groente, fruit, vis en bloemen kunt op zaterdag uw hart ophalen op de wekelijkse markt.
Monnickendam telt meerdere basisscholen, kinderdagverblijf en een middelbare school. Er is een zwembad en er zijn verschillende sportverenigingen. De grote speeltuin is een heerlijke plek voor kinderen tot een jaar of 8.
Het Hemmeland is een fijn recreatiegebied waar in de zomer gezwommen en uitgerust kan worden. Op koudere dagen is het heerlijk om er te joggen of te wandelen met de hond. Ook noemen we de Jachthaven met al zijn schepen en plezierjachten, gelegen aan datzelfde IJsselmeer.  
De busverbinding met Amsterdam en Hoorn zijn goed te noemen. Over de provinciale weg bent u binnen een half uur in Amsterdam of op de ring A10.

Appartement 1   
Woonoppervlakte 59 m², inhoud 156 m³, koopsom parkeerplaats € 15.000,- k.k. + appartement € 214.500,- k.k.

Appartement 2 ONDER OPTIE
Woonoppervlakte 67 m², inhoud 177 m³
 
Appartement 3 ONDER OPTIE
Woonoppervlakte 57 m², inhoud 151 m³

Appartement 4
Woonoppervlakte 72 m², inhoud 190 m³, koopsom parkeerplaats € 15.000,- k.k. + appartement € 224.500,- k.k.

Appartement 5
Woonoppervlakte 70 m², inhoud 185 m³, koopsom parkeerplaats € 15.000,- k.k. + appartement € 224.500,- k.k.

Appartement 6  ONDER OPTIE
Woonoppervlakte 39 m², inhoud 103 m³
 
Appartement 7 ONDER OPTIE
Woonoppervlakte 59 m², inhoud 156 m³

De technische omschrijving waarin omschreven is hoe de afwerking van het appartement zal zijn bij oplevering, is toegevoegd aan de brochure, welke u kunt downloaden of opvragen bij ons op kantoor.