De Goorn 30 - De Goorn
Soort object:
eengezinswoning
Perceeloppervlakte:
838 m²
Aanvaarding:
in overleg
Inhoud:
280 m³
Woonoppervlakte:
98 m²
Vraagprijs:
€ 289.500,- k.k.


Omschrijving

Wat een heerlijke plek om te wonen en te werken aan huis!
Eerlijk is eerlijk deze vrijstaande woning met garage en aangebouwde serre, behoeft onderhoud. Het is zelfs een optie om de huidige woning te vervangen voor een nieuw exemplaar, zodat de woning bouwtechnisch goed is, volledig geïsoleerd en u het geheel naar eigen idee kunt indelen en afwerken. Het perceel van ruim 800m2 biedt ruimte voor een prachtig pand met mogelijkheden met daaromheen een mooie tuin. Een unieke plek om een wens in vervulling te laten gaan!

Het huidige pand is voor 1920 gebouwd, in 1962 zijn de aanbouw en de garage gerealiseerd.
INDELING
Begane grond:
entreehal, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer. Inpandig te bereiken garage. Achter de huidige woning, geschakeld aan de garage, heeft men een serre gebouwd.
Verdieping:
3 slaapkamers en een hobbykamer. Op de garage is een dakterras, bereikbaar vanuit één van de slaapkamers.

De grote tuin biedt veel zonuren. Uw auto kunt u parkeren in de garage of op de oprit.

OMGEVING
Het rustige dorp De Goorn heeft ongeveer 2.800 inwoners en de nodige faciliteiten: supermarkten, een drogist, HEMA, een zwembad, basisschool, tennisvereniging, voetbalverenigingen en het sportcentrum, een Chinees restaurant, een lunchroom en een eetcafé. Allemaal op fietsafstand.
De Goorn is landelijk gelegen en heeft een heel aantrekkelijke omgeving voor fietsers en wandelaars. Het IJsselmeer ligt op enkele kilometers afstand.
Voor een middelbare school kunt u vanuit De Goorn terecht in Heerhugowaard of Hoorn; aldaar keuze genoeg.
De bushalte staat praktisch voor de deur, met de rechtstreekse verbinding staat u met een uur op Amsterdam CS en met 20 minuten op het station van Hoorn. Met een paar minuten zit u op de A7 zodat u binnen 10 minuten in Hoorn dan wel Purmerend bent en met 25 minuten in Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
- Schilderwerk (kozijnen, deuren) is in 2016 gedaan.
- Meldingsplicht; asbest zeil op de overloop en vermoedelijk in de afvoerpijp (keuken) en vermoedelijk in de schoorsteen.
- Loden leidingen in het oude deel onder het schuine dak.
- Bij hevige neerslag en als het grasveld erg nat is, kan de kelder onder water lopen. Onder de grasmat bevindt zich een put, waaruit het water met een pompje weggepompt kan worden.
- In de koopovereenkomst zal de niet-bewonersclausule, de asbestclausule en de ouderdomsclausule opgenomen worden.
- Bij nieuwbouw dient u rekening te houden met het bepaalde in het bestemmingsplan.