Dorpsstraat 12 - Landsmeer
Soort object:
bouwgrond
Aanvaarding:
in overleg
Vraagprijs:
€ 250.000,- k.k.


Omschrijving

Uniek; een bouwkavel aan de Dorpsstraat in Landsmeer!
Vanaf de Dorpsstraat gezien gaat het om het rechterdeel. De kavel heeft een oppervlakte van 193 m². Ook het linkerdeel zal als bouwkavel verkocht worden. Op de twee kavels mag een 2 onder 1 kap woning gebouwd worden.
Het stuk grond wordt vrij van opstal geleverd.

Achter de kavels liggen nog eens 4 bouwkavels, waar 4 nieuwbouwwoningen gerealiseerd zullen gaan worden.
Dit unieke bouwplan ligt op een landtong achter Dorpsstraat 12-14 in het centrum van Landsmeer, aan het ruime water van de Kerkebreek tegenover natuurgebied Het Twiske.

Landsmeer:
De gemeente maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam. Landsmeer is een goed bewaard geheim. Dit landelijke dorp grenst aan Amsterdam-Noord waardoor het de voordelen biedt van zowel de stad als de natuur.
Landsmeer is vooral bekend om natuurgebied Het Twiske. Dit prachtige recreatiegebied met een oppervlakte van 650 hectare biedt volop mogelijkheden om te zwemmen, duiken, surfen en zeilen. Er zijn stranden, een avonturen- en waterspeelplaats, een duikplatform en een haven.
In het dorpshart is een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen en op vrijdag is er een gezellige markt. Er zijn een aantal supermarkten en u kunt voor kleding terecht bij meerdere modewinkels. Om uit eten te gaan is de stad nabij maar in Landsmeer zijn ook een aantal goede restaurants.
Landsmeer heeft maar liefst zes basisscholen en er zijn goede voorzieningen in kinderopvang. In Amsterdam Noord is een ruime keuze uit scholengemeenschappen voor het Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroepsonderwijs. Er zijn een aantal scholengemeenschappen voor vmbo en mavo, havo, atheneum en gymnasium, gemiddeld op slechts 10 tot 20 minuten fietsen.