Kerkbuurt 22 D - Marken
Soort object:
appartement
Woonoppervlakte:
53 m²
Bouwjaar:
1967
Inhoud:
140 m³
Aanvaarding:
in overleg
Vraagprijs:
€ 198.500,- k.k.

OPEN HUIS op 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Omschrijving

Je zoekt rust en uitzicht? Dan heb je het hier gevonden. In het voormalige raadhuis van Marken zijn vijf appartementen gerealiseerd met een gemeenschappelijke binnentuin op het zuidwesten. Het gebouw staat midden in het dorp op slechts 400 meter van de gezellige haven. Er zijn twee appartementen op de begane grond, twee appartementen op de eerste verdieping en een appartement over de gehele breedte van de bovenste verdieping. De huidige centrale hal met entreedeur, grote wenteltrap en prachtig glas in lood raam blijft behouden. De toegangsdeur zal voorzien worden van een intercomsysteem met deuropener. De voormalige kluis van het raadhuis wordt ingericht als gemeenschappelijke fietsenberging.

Kerkbuurt 22D heeft 2 kamers en ligt op de tweede (bovenste) verdieping, over de gehele breedte van het gebouw.
De grote woonkamer heeft aansluitpunten voor de open keuken en twee Velux Cabrio balkonvensters aan de westzijde met een panoramisch uitzicht over weilanden en het water van de Gouwzee. Een balkonvenster bestaat uit een uitzettuimelvenster aan de bovenzijde met daaronder een uitzetbaar balkonelement. De slaapkamer heeft dakraampjes met eveneens uitzicht over mooi Marken en de Gouwzee. De badkamer ligt in het midden van de verdieping.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 53 m². Conform de NENmeting is gemeten het oppervlakte boven de 1,5 meter hoog. De totale vloeroppervlakte bedraagt 113 m². Het appartement biedt dus meer ruimte dan de getallen doen vermoeden.

VOORZIENINGEN
De appartementen worden voorzien van:
- dubbele beglazing
- woningscheidende vloeren
- wanden `behangklaar´
- brandwerende plafonds
- nieuw sanitair, wand- en vloer tegels in de badkamer met een stelpost van € 2.500,=
- aansluitpunten afgedopt voor de keuken, het appartement wordt exclusief keuken opgeleverd
- een gemeenschappelijke nieuwe HR CV combi ketel (geplaatst in de fietsenberging)
- tussenmeters voor water en elektra
- intercominstallatie met deuropener, vanaf de toegangsdeur van elk appartement

MARKEN
In de top tien van Noordhollandse wandelklassiekers staat het "rondje Marken" ergens bovenaan. En dat snappen wij wel. Marken is een bijzonder kleurrijk schiereiland in het Markermeer. Dicht tegen elkaar aan staan woningen op terpen. De smalle stegen, ophaalbruggen en houten huizen lijken in een museum thuis te horen. Strak wit geschilderde kozijnen steken scherp af tegen het zwart en groen. De was wappert aan de roop in de wind en de boten dobberen in de haven. Marken is onderdeel van Waterland, een weids groen landschap ten noorden van Amsterdam met vele historische plaatsen waar van alles te doen is. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Het drassige landschap biedt een thuis voor vele water- en riet- en weidevogels.

Het busvervoer vanuit Marken wordt verzorgd door EBS. Het is enkele minuten lopen naar de bushalte (Minneweg). Van 's morgens vroeg tot s' avonds laat vertrekt er elk half uur een bus naar Amsterdam. En andersom.