Nieuwe Zijds Burgwal 34 A1 - Monnickendam
Soort object:
appartement
Woonoppervlakte:
59 m²
Bouwjaar:
1986
Inhoud:
156 m³
Aanvaarding:
in overleg
Vraagprijs:
€ 214.500,- k.k.


Omschrijving

Tussen water en weilanden, op slechts 10 kilometer boven Amsterdam ligt mooi Monnickendam. In de beeldschone binnenstad van dit stadje aan de Gouwzee worden koopappartementen gerealiseerd in een voormalig bankgebouw, elk met een EIGEN PARKEERPLAATS. Nieuwe Zijds Burgwal 34 A-1 (59 m²) is gelegen aan het water, aan de voorzijde van het gebouw. Het appartement heeft een eigen entree vanaf de straat, 2 kamers en een patio op het westen van bijna 7 m². Het appartement wordt opgeleverd met sanitair. De keuken dient door koper zelf nog geplaatst te worden, leidingen zijn hiervoor wel al aangelegd. De technische omschrijving is toegevoegd aan de brochure, deze kunt u downloaden of opvragen bij ons op kantoor. De koopsom van de parkeerplaats is € 15.000,- k.k. Het appartement kan niet zonder parkeerplaats worden gekocht.
De ligging is heerlijk: rustig en tegelijk op slechts enkele minuten loopafstand van de haven, de bushalte (snelbus naar Amsterdam), winkels, restaurants, cafés, terrassen en de strandjes aan de Gouwzee.

Verkocht wordt via een koop- en aanneemovereenkomst. Vaste projectnotaris: Abma Schreurs

BOUWGARANT, hét keurmerk in de bouw:
De verbouwing van de appartementen in kleinschalig complex De Bankier wordt uitgevoerd door een BouwGarant-aannemer.
Met de Verbouwgarantie van BouwGarant heeft u de zekerheid dat:
- Bij faillissement van de aannemer de extra afbouwkosten worden vergoed.
- U garantie heeft tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering).

INDELING APPARTEMENT
Eigen entree, hal met meterkast en toilet. Woonkamer aan de voorzijde met een open keuken (nog te plaatsen door koper) met een deur naar de technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. Slaapkamer aan de achterzijde met een deur naar de badkamer en een deur naar de patio. Eigen berging in de kelder van het gebouw. De eigen parkeerplaats is gelegen aan de achterzijde van het gebouw aan de Zuster Bloemstraat.

In de kelder van het gebouw, de voormalig kluis van de bank, worden bergingen gerealiseerd, waarvan er één bij dit appartement hoort. Ideaal voor het opbergen van spullen die u niet direct nodig heeft. Omdat u een trap af moet om bij de berging te komen is er aan de buitenzijde een gezamenlijke fietsenberging voor de appartementen 3 t/m 7.

MONNICKENDAM
Website Travel Valley koos zeer recent de 6 leukste dorpen in Nederland en Monnickendam belandde op nummer 1. Volgens de website oogt de stad als een knus dorpje en is het 'niet alleen een leuke plek om doorheen te wandelen, maar ook om het water op te gaan'. Monnickendam is gelegen aan de Gouwzee met twee jachthavens en heerlijke zandstrandjes. De prachtige binnenstad heeft verschillende leuke winkels, cafés, terrassen en goede restaurants waaronder het met een Michelinster bekroonde Restaurant Posthoorn. Elke zaterdag is er een gezellige weekmarkt. Monnickendam heeft een bibliotheek, 8 sportverenigingen (waaronder hockey, paardrijden, zeilen, voetbal, basketbal en tennis), een binnenzwembad, open recreatiewater en de grootste jachthaven van Nederland. Dat alles op 15 minuten autorijden van Amsterdam. Er is een goede en snelle busverbinding naar Amsterdam.