Nieuwe Zijds Burgwal 34 A2 - Monnickendam
Soort object:
appartement
Woonoppervlakte:
67 m²
Bouwjaar:
1982
Inhoud:
177 m³
Aanvaarding:
in overleg
Vraagprijs:
€ 249.500,- k.k.


Omschrijving

DE BANKIER
Op loopafstand van de gezellige kern van Monnickendam met diverse winkels, restaurants en cafés, worden aan de charmante Nieuwe Zijds Burgwal in het voormalige kantoorgebouw van de Rabobank 7 appartementen gerealiseerd.
Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 59 m².
Indeling
entree, hal met meterkast, toiletruimte, ruime woonkamer met opstelplaats voor de keuken, technische ruimte met plaats voor de wasmachine, slaapkamer en aansluitend de badkamer. Vanuit de slaapkamer toegang tot de patio.
De patio meet 2,5 bij 2,5 meter en biedt voldoende ruimte voor een fijn zitje.
In de kelder worden bergingen gerealiseerd, waarvan er één bij dit appartement hoort. Ideaal voor het opbergen van spullen die u niet direct nodig heeft. De berging in de kelder is voorzien van een lichtpunt.

Aan de achterzijde van het pand, aan de Zuster Bloemstraat, heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats. Uw plaats zal worden aangeduid met een nummer in de bestrating.

Er wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht genaamd "De Bankier". De eigenaren van de verschillende appartementen nemen deel in VvE De Bankier.

De technische omschrijving waarin omschreven is hoe de afwerking van het appartement zal zijn bij oplevering, is toegevoegd aan de brochure, welke u kunt downloaden of opvragen bij ons op kantoor.

Verkocht wordt via een koop- en aanneemovereenkomst. Vaste projectnotaris: Abma Schreurs

Monnickendam is een relatief kleine stad met een karakteristieke oude kern. De smalle straatjes met daaraan huizen met prachtige gevarieerde gevels maken een charmante plaatje. De Speeltoren laat regelmatig prachtige melodieën horen.
Voor uw verse waren als groente, fruit, vis en bloemen kunt op zaterdag uw hart ophalen op de wekelijkse markt.
Monnickendam telt meerdere basisscholen, kinderdagverblijf en een middelbare school. Er is een zwembad en er zijn verschillende sportverenigingen. De grote speeltuin is een heerlijke plek voor kinderen tot een jaar of 8.
Het Hemmeland is een fijn recreatiegebied waar in de zomer gezwommen en uitgerust kan worden. Op koudere dagen is het heerlijk om er te joggen of te wandelen met de hond. Ook noemen we de Jachthaven met al zijn schepen en plezierjachten, gelegen aan datzelfde IJsselmeer.
De busverbinding met Amsterdam en Hoorn zijn goed te noemen. Over de provinciale weg bent u binnen een half uur in Amsterdam of op de ring A10.