Nieuwe Zijds Burgwal 34 A3 - Monnickendam
Soort object:
appartement
Woonoppervlakte:
57 m²
Bouwjaar:
1986
Inhoud:
151 m³
Aanvaarding:
in overleg
Vraagprijs:
€ 214.500,- k.k.


Omschrijving

De Bankier, vernieuwbouw aan het water in de sfeervolle en gezellige binnenstad van Monnickendam. In dit voormalige bankgebouw worden 7 koopappartementen gerealiseerd elk met een eigen buitenruimte en een EIGEN PARKEERPLAATS. De ligging is heerlijk: rustig en tegelijk op slechts enkele minuten loopafstand van de haven, winkels, restaurants, cafés, terrassen en de strandjes aan de Gouwzee.
Nieuwe Zijds Burgwal 34 A-3 is gelegen aan de westzijde van het gebouw en heeft 2 kamers, een woonoppervlakte van 57 m² en een zijtuin op het zuiden. Het appartement wordt opgeleverd met sanitair. De keuken dient door koper zelf nog geplaatst te worden, leidingen zijn hiervoor wel al aangelegd. De technische omschrijving is toegevoegd aan de brochure, deze kunt u downloaden of opvragen bij ons op kantoor.

Verkocht wordt via een koop- en aanneemovereenkomst. Vaste projectnotaris: Abma Schreurs

BOUWGARANT, hét keurmerk in de bouw:
De verbouwing van De Bankier wordt uitgevoerd door een BouwGarant-aannemer.
Met de Verbouwgarantie van BouwGarant heeft u de zekerheid dat:
- Bij faillissement van de aannemer de extra afbouwkosten worden vergoed.
- U garantie heeft tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering).

INDELING APPARTEMENT
Entree, hal met meterkast en toilet. Woonkamer met open keuken (nog te plaatsen door koper) en deur naar de zijtuin op het zuiden. De zijtuin is ruim 2 meter breed en maar liefst 11 meter lang. Slaapkamer aan de achterzijde met ramen aan de tuin, badkamer en technische ruimte. Eigen berging in de kelder van het gebouw.

In de kelder van het gebouw, de voormalig kluis van de bank, worden bergingen gerealiseerd, waarvan er één bij dit appartement hoort. Ideaal voor het opbergen van spullen die u niet direct nodig heeft. Omdat u een trap af moet om bij de berging te komen is er aan de buitenzijde een gezamenlijke fietsenberging voor de appartementen 3 t/m 7. De entree van de fietsenberging bevindt zicht rechts naast de entree van dit appartement.
De aankoop van de parkeerplaats bedraagt € 15.000,- k.k. en is verplicht.

MONNICKENDAM
Website Travel Valley koos zeer recent de 6 leukste dorpen in Nederland en Monnickendam belandde op nummer 1. Volgens de website oogt de stad als een knus dorpje en is het 'niet alleen een leuke plek om doorheen te wandelen, maar ook om het water op te gaan'.
Monnickendam is gelegen aan de Gouwzee met twee jachthavens en heerlijke zandstrandjes. De prachtige binnenstad heeft verschillende leuke winkels, cafés, terrassen en goede restaurants waaronder het met een Michelinster bekroonde Restaurant Posthoorn. Elke zaterdag is er een gezellige weekmarkt. Monnickendam heeft een bibliotheek, 8 sportverenigingen (waaronder hockey, paardrijden, zeilen, voetbal, basketbal en tennis), een binnenzwembad, open recreatiewater en de grootste jachthaven van Nederland. Dat alles op 15 minuten autorijden van Amsterdam. Er is een goede en snelle busverbinding naar Amsterdam.