Nieuwe Zijds Burgwal 34 A5 - Monnickendam
Soort object:
appartement
Woonoppervlakte:
70 m²
Bouwjaar:
1986
Inhoud:
185 m³
Aanvaarding:
in overleg
Vraagprijs:
€ 234.500,- k.k.


Omschrijving

DE BANKIER
In het historische centrum van Monnickendam worden aan de charmante Nieuwe Zijds Burgwal 7 appartementen gerealiseerd in het voormalige Rabobank kantoor. Op loopafstand van de gezellige kern met diverse winkels, restaurants, cafés en de haven. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 70 m². De entree ligt aan de achterzijde van het pand, aan de Zuster Bloemstraat, waar ook uw eigen parkeerplaats is. De aankoop van de parkeerplaats bedraagt € 15.000,- k.k. en is verplicht.

INDELING
entree, hal met meterkast, toiletruimte, ruime woonkamer met opstelplaats voor de keuken, technische ruimte met plaats voor de wasmachine, slaapkamer en badkamer. Vanuit de slaapkamer toegang tot de patio van een kleine 7 m²; heerlijk om hier op een zomerse ochtend uw koffie te nuttigen.
In de kelder worden bergingen gerealiseerd, waarvan er één bij dit appartement hoort. Ideaal voor het opbergen van spullen die u niet direct nodig heeft. Omdat u een trap af moet om bij de berging te komen, is er een gezamenlijke fietsenberging voor appartement 3 t/m 7, aan de buitenzijde. De entree van de fietsenberging bevindt zicht rechts naast de entree van dit appartement.

De technische omschrijving waarin omschreven is hoe de afwerking van het appartement zal zijn bij oplevering, is toegevoegd aan de brochure, welke u kunt downloaden of opvragen bij ons op kantoor.

Verkocht wordt via een koop- en aanneemovereenkomst. Vaste projectnotaris: Abma Schreurs

Monnickendam is een relatief kleine stad met een karakteristieke oude kern. De smalle straatjes met daaraan huizen met prachtige gevarieerde gevels maken een charmante plaatje. De Speeltoren laat regelmatig prachtige melodieën horen.
Voor uw verse waren als groente, fruit, vis en bloemen kunt op zaterdag uw hart ophalen op de wekelijkse markt.
Monnickendam telt meerdere basisscholen, kinderdagverblijf en een middelbare school. Er is een zwembad en er zijn verschillende sportverenigingen. De grote speeltuin is een heerlijke plek voor kinderen tot een jaar of 8.
Het Hemmeland is een fijn recreatiegebied waar in de zomer gezwommen en uitgerust kan worden. Op koudere dagen is het heerlijk om er te joggen of te wandelen met de hond. Ook noemen we de Jachthaven met al zijn schepen en plezierjachten, gelegen aan datzelfde IJsselmeer.
De busverbinding met Amsterdam en Hoorn zijn goed te noemen. Over de provinciale weg bent u binnen een half uur in Amsterdam of op de ring A10.