Marktstraat 18 - Wormerveer
Soort object:
eengezinswoning
Woonoppervlakte:
150 m²
Bouwjaar:
1915
Perceeloppervlakte:
117 m²
Aanvaarding:
in overleg
Inhoud:
537 m³
Vraagprijs:
€ 150.000,- k.k.


Omschrijving

Grote vrijstaande winkelwoning (150 m2) met de mogelijkheid om wonen en werken te combineren, om de hoek van de Zaan in levendige winkelstraat in het centrum van Wormerveer. Het pand heeft een charmante voorgevel op het zuidwesten en een eigen parkeerplaats direct aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een terrasje op de zon. De begane grond heeft een open ruimte met een glazen pui en achterin een keukentje en een trap naar boven. De bovenverdieping is ingericht als woning met een woonkamer aan de voorzijde, twee slaapkamers, een keuken, badkamer en een losse trap naar de vliering. Het betreft een kluswoning. Opknappen? Slopen en nieuw bouwen? Aan u de keuze.

Op het terrein achter Marktstraat 18 is recent gebouwd een kleinschalig appartementencomplex. De vier appartementen hebben elk een eigen parkeerplaats welke zijn gelegen aan de straatzijde, vóór Marktstraat 18. Marktstraat 18 heeft een eigen parkeerplaats direct achter het huis.

BESTEMMINGSPLAN
Conform het Bestemmingsplan Wormerveer-Noord heeft Marktstraat 18 de bestemming 'Centrum'. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- WONEN;
- bedrijven;
- cultuur en ontspanning;
- detailhandel;
- dienstverlening;
- horeca;
- maatschappelijke dienstverlening en voorzieningen.

LIGGING
Wormerveer is een gezellig dorp met stedelijke voorzieningen. Het appartement ligt op loopafstand van het NS-station, cafés, restaurants, terrassen en winkels (waaronder Albert Heijn, HEMA, Action, Aldi, Bruna, Kruidvat en verschillende modezaken). Met de auto is het enkele minuten rijden naar de A8 en de A9, met 20 minuten bent u in Amsterdam. Op 1 minuut loopafstand is halte Marktstraat aan de Zaan, waar het mogelijk is (mei-oktober) met de Zaanhopper en de Zaanboot in de weekenden naar Amsterdam CS te varen.

NOTARIS
Vaste notaris mr. Eveline Schot van notariskantoor Eveline Schot, Buikslotermeerplein 424a in 1025 WP Amsterdam.