Onze diensten:


Volkert Makelaardij
Als NVM makelaardij in onroerende goederen kunnen wij u van dienst zijn op het gebiedvan aan- en verkoop, taxaties, huur en verhuur en beheer van alle categorieën onroerend goed. Door intensief contact met andere NVM makelaars binnen en buiten de regio, kunnen wij u een totaal netwerk, ook internationaal, aanbieden op de onroerend goed markt.

Volkert Verhuur
Volkert is de enige NVM Makelaardij in de regio die een eigen verhuur-unit heeft. Wij zijn verhuurintermediair voor particulieren, woningbouwverenigingen en bedrijven. In ons verhuuraanbod vindt u gemeubileerde en gestoffeerde woningen en appartementen in de weide regio tussen Amsterdam en Hoorn. Door ons internationale netwerk hebben wij contacten met veel grote internationale bedrijven en instellingen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide lijst van woningzoekenden waar wij uit kunnen putten. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om snel te kunnen handelen. De woningzoekenden houden wij wekelijks op de hoogte van ons actuele aanbod. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden, neem dan direct contact met ons op of vul het formulier op de website in.

Nieuwbouw
Volkert is momenteel bezig met het initiëren van een aantal nieuwbouwprojecten in de regio Waterland, Landsmeer, Beemster en Amsterdam. Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning, laat het ons dan weten.
Wij zijn in een vergevorderd stadium met een aantal van deze nieuwbouwprojecten waarbij “gelijkvloers wonen” centraal staat.

U kunt ons via het contactformulier laten weten in welk segment en grootte u geïnteresseerd bent. Wij zetten u dan op onze briefinglijst en zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

NVM
Sinds de beschermde titel van makelaar is afgeschaft, mag iedereen zich makelaar noemen. Een makelaar of vastgoeddeskundige met het NVM-logo garandeert een aantal zekerheden. De NVM investeert namelijk voortdurend in de deskundigheid van de beroepsgroep. Dit doet zij onder meer door permanente educatie van haar leden verplicht te stellen. Zo moet ieder lid voldoen aan hoge opleidingseisen.
Het NVM-lidmaatschap houdt ook in dat leden zich dienen te houden aan de NVM-erecode. Deze code is gezamenlijk vastgesteld door de NVM-leden. Hierin staan afspraken op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. De interne rechtspraak van de NVM zorgt ervoor dat NVM-leden aan de kwaliteitsnormen voldoen. Van alle beëdigde makelaars is 80% lid van de NVM. Het lidmaatschap is niet voor een kantoor af te sluiten. Men is altijd lid op persoonlijke titel. Funda telt meer dan 125 duizend bezoekers per dag en is daarmee de grootste en meest bezochte woonsite van Nederland.