1847,0 HSB - Het Schouw Watergang ooghoogte1_72dpi

"ZWANENPAD" :


Alle woningen zijn (onder voorbehoud) verkocht!

’s Ochtends is het er zo stil dat je je afvraagt of de dag al is begonnen. Maar als je de gordijnen opentrekt, zie je de zon al weerkaatsen in sloten en vaarten, en hoor je de vogels kwetteren. Welkom in het Waterland, net boven Amsterdam. Nabij de Kanaaldijk wordt nieuwbouwproject Zwanenpad gerealiseerd. Met schitterende vrijstaande huizen en een woonboerderij in Waterlandse stijl.


De woningen komen op nog geen twee kilometer van Amsterdam. De omgeving is adembenemend mooi. Uitgestrekte weilanden, vaarten waar je met eigen bootje doorheen kunt, en pittoreske dorpjes waarvan de kerktorens het landschap domineren. En op fietsafstand ligt de hoofdstad, met al haar winkel-, uitgaans- en culturele voorzieningen.

De woningen van Zwanenpad krijgen de herkenbare Waterlandse architectuur, met houtwerk in warme, groene kleuren, fraaie witte daklijsten en lange kappen met rode pannen. Maar hoe traditioneel de uitstraling ook is, het comfort ín de woningen is helemaal van nu. Je profiteert daarnaast van alle voordelen van nieuwbouw, zoals een lage energierekening en nauwelijks onderhoud in de eerste jaren.

De zeven vrijstaande huizen krijgen in de standaard uitvoering een woonoppervlakte van ruim 145 m². Vanuit je woonkamer loop je via openslaande deuren zo naar je tuin aan het water. Om vanaf die plek te genieten van het uitzicht over kilometers polderland. Een tuin als paradijsje, waar je volledig tot rust komt.

Behalve vrijstaande woningen krijgt Zwanenpad ook een vier-onder-één-kapper. In de vorm van een Waterlandse boerderij vind je daarin, onder één dak, vier boerderijwoningen met een woonoppervlakte van 80 m².

Zwanenpad: Waterlandse architectuur, comfort van nu!